WALA

Worldwide Australian Labradoodle Association

Vi er medlem af WALA

Vi opfordrer alle med interesse i denne race kun at købe en hund fra opdrætter som er organiseret. Ved en opdrætter som er i forening, er i sikret at alle hunde er testet grundigt og ordentligt, at der kun avles på sunde hunde, særligt udvalgt og ikke af økonomiske årsager anvendes. Vær også nysgerrig på i hvilket omfang hvalpen trænes og håndteres de første 8 uger, det har en stor betydning for din hvalps tilstedeværelse i verden. 

The Worldwide Australian Labradoodle Association (WALA) 

Deres og vores vision er at vi opdrættere sammen i fællesskab opdrætter hvalpe af højeste potentiale og kvalitet verden over. At vi i et fællesskab af undervisning, kommunikation og vidensdeling omkring vores opdræt spreder viden om racen og opdrætter de fineste hunde. WALAs mål er at hundenes temperament, fysiske sundhed, pels og aftryk i verden bliver det bedst mulige. Alle vores hunde er af højeste kvalitet i sind og fysisk sundhed. Vi vurderer vores hunde og sundhedstester dem, samt træner dem efter de bedste standarder. Vi røntgenfotograferer hofter og albuer, samt får deres knæ undersøgt. Billederne vurderes af specialister hos FOA. Vi Får hundene øjenlyst hos specialdyrelæger og anvender kun hunde i avlsprogrammet som er helt uden anmærkninger. Vi foretager flere genetiske test for at udelukke at vores avlshunde bærer på sygdomsanlæg. At DNA teste er en effektiv måde at sørge for at ingen hvalpe bærer på sygdomsanlæg. 

Dna testene analyseres på et certificeret laboratorium og kontrolleres nøje. 

 Vi vurderer tævens sind og personlighed så det bliver en samlet vurdering der ligger til grund for udvælgelse af en avlshund i vores opdræt. 
Vi anbefaler kun at der købes ALD hund hos en opdrætter som er registreret i WALA. Det er den eneste måde at kvalitetssikre racen og bakke op omkring det store arbejde der ligger i at sikre de bedste hundeliv.