VORES HISTORIE

Vores eventyr begyndte da vi fik Pippi hjem fra England som vores første avlstæve. Sidenhen er familien blevet udvidet med Petra fra Holland, Villy fra Sverige og Aslan fra Danmark. 

Vi er en dyreelskende familie som fandt frem til denne race ALD, da vi selv søgte vores første familiehund. Vi er mor, far og fire hjemmeboende børn, kaniner, katte og høns. Vi søgte en ikke fældende, allergivenlig hund, med træningslyst, aktivitetsniveau som vi kunne leve op til som børnefamilie og et roligt og kærligt sind. Vi søgte efter en hund som var SUND, en hund som vi kunne spore tilbage og sikre os der ikke var indavl, sygdomme og fysiske svagheder, eller mental ustabilitet.

Vi fandt ALD og efter lang ventetid, da vi søgte de helt rette linjer til vores opdræt, kunne vi hente Pippi hjem fra England. 

Vi har en kæmpe kærlighed til racen og stor respekt for det arbejde der ligger i opdrættet af racen. Vi vil være med til at skabe de bedste hvalpe, som er fysisk sunde, loyale og med det bedste temperament. Vi har en passion for at skabe kendskab til racen og leve op til de mål og visioner der er for racen. Vi er sidenhen blevet optagede af at lade hunden bruge sine stærke evner som terapihund og det er nu en vigtig og afgørende faktor i forbindelse med opdrættet. Læs mere om vores opdræt og dette under fanen terapihunde. Grundlaget for den bedste hundeven bliver lagt allerede i hundemors mave og særligt i de 8 uger hvalpen kommer til verden og bliver formet hos os.

Vores hunde er en stor del af vores liv og vi bruger meget tid sammen. Kammille har hundene med i sin hverdag på gården, Pippi deltager i Kammilles terapeutiske arbejde og i vores fritid er hundene også med til aktiviteter og når vi er ude og opleve verden. 

Vi vidste med det samme, at vi ønskede at opdrætte denne race, være en aktiv del af racens fremtid og med til at udbrede kendskabet til denne fantastiske racehund.

Vi ligger så stor vægt og værdi på hvilke rammer, energi og træning hvalpene vokser op under. Vi kan gennem årene se hvor meget indflydelse de første 8 uger har på de hvalpe der sendes afsted fra os, vi arbejder og er med dem alle 8 uger, elsker dem og leger dem ind i de gode vaner de tager med sig. Den grundlæggende måde de skabes ind i verden følger dem resten af deres liv. 

Vi opdrætter fra hjertet med kærlighed og kontakt og positiv træning og læring, samt guidning af hvalpene er hos os i højsæde. Kammille har en særlig interesse for terapihundetræning og arbejder intuitivt med alle hundene, samt med hvalpene. Den kontakt hvalpene oplever med os mennesker på gården tager de med sig og vi har sendt hvalpe afsted til både kommende terapihunde samt som hunde til børn og voksne med særlige behov. 

Petra har vi fået hjem fra Holland og hun er lige som hun skal være, en lille dinosaurus gemt i en ALDs krop. Hver enkelt hvalp er unik og med sin egen personlighed. Vi udvælger og matcher hver hvalp med hver familie, så i får lige den hvalp i skal have. Det sker når hvalpene er 6 uger og da vi kender dem bedst er det os der udvælger og aldrig har vi oplevet det gik fejl.

Vores hunde koster mellem 25.000 og 35.000 inkl 25% moms. Vi er registrerede og betaler både moms og skat. Der er 2 års sundhedsgaranti på hvalpene. Priserne for en hvalp i et kuld varierer. Hvalpene med rød pels og fra terapilinjer er de dyreste og vi er kendte for vores hundes særlige sind, der kommer af terapilinjer i generationer tilbage. 

De får som terapihunde lov at leve et liv hvor de udvikler og forfiner deres evne til at kommunikere med, aflæse og føle med mennesker omkring dem, de kan regulere nervesystemer med deres eget og de lever liv med rolige nervesystemer og milde sind, hvilket helt ned på celleplan bliver givet videre i arv til kommende hvalpe. Vores hunde har et særligt temperament og vokser op med en unik indsats fra vi mennesker de første 8 uger. Vi har høje krav og mål for vores opdræt og er til rådighed døgnet rundt om hvalpemor og kuld. 

Vi samarbejder med førende opdrættere rundt om i verden og har et bredt internationalt netværk af forskere, dyrelæger, hundeinstruktører og vi følger klare etiske regler for avl, bestemt af WALA. 

Kun det bedste er godt nok og vi sparer ikke på hver enkelt investering i vore hunde, deres hvalpe eller deres omgivelser.  Hos Copenhagen ALD kan i være sikre på, at få en hund med højeste potentiale og af højeste kvalitet.


Kærlighed og kontakt er førsteprioritet mellem mennesker og dyr

Hvalpene bliver født ind i hele vores familie og lever med mennesker, hunde katte, kaniner og høns